Sport

VOLEI: Știința Explorări, învinsă clar de liderul Steaua

marti , 16 ian 2018, ora 15:25       de maramedia.ro       Sport

 Victorie clară obținută în Baia Mare de Steaua, în meciul cu Știința Explorări, bucureștenii consolidându-și astfel poziția de lideri în clasament. Oaspeții au început meciul, deciși să încheie conturile cât mai repede. Steliștii au și reușit acest lucru, diferența de valoare dintre cele două echipe spunându-și cuvântul.


În meciul disputat în cadrul etapei a 14-a a Diviziei A1 a existat un singur moment de suspans. Acesta s-a produs în setul al treilea, la scorul de 21-23, când băimărenii l-au blocat de două ori consecutiv pe fostul lor coleg, Gabriel Cherbeleață, și au egalat la 23. Momentul bun al gazdelor nu s-a concretizat însă și cu câștigarea setului, Steaua reușind să se impună cu 25-23. Chiar dacă a pierdut, Știința Explorări a dat cel mai eficient jucător al meciului, Vlad Negrean reușind să puncteze de 12 ori. La gazde a debutat cu această ocazie liberoul Mihai Popovici, care a avut o evoluție foarte bună, având un procentaj de 48% la preluare.

"Noi am fost favoriți în acest meci și ne-am respectat blazonul. Nu putem spune că suntem principalii favoriți la titlu, mai sunt încă multe etape de jucat. Îi admir pe cei de la Explorări că, în condiții finaciare grele, încearcă să țină ștacheta sus, bazându-se aproape în exclusivitate pe jucători români", a declarat Bogdan Tănase, antrenorul Stelei.

 "Ne-a învins o echipă mai bună. Trecem prin momente mai dificile și trebuie să ne înarmăm cu răbdare, înțelepciune și chiar cu optimism pentru etapele următoare", a precizat Marius Botea, antrenorul Științei Explorări.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM