Warning: fopen(/var/www/clients/client0/web2/web/logs/22-04-2018.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/clients/client0/web2/web/core/sys/Log.php on line 10
VOLEI: Știința Explorări, învinsă acasă de Dinamo

Sport

VOLEI: Știința Explorări, învinsă acasă de Dinamo

marti , 17 apr 2018, ora 15:29       de maramedia.ro       Sport

 La sfârșitul săptămânii trecute în Baia Mare s-a disputat meciul dintre două vechi rivale în volei, Știința Explorări Baia Mare și Dinamo București.  Cele două formații s-au întâlnit în etapa a 7-a a fazei a II-a a campionatului, iar meciul s-a încheiat cu victoria oaspeților.


Știința Explorări a început meciul fără Vlad Negrean care s-a accidentat la genunchi, locul lui fiind luat în sextetul de bază de Gheorghe Socaciu. Oaspeții au început mai bine meciul, după care băimărenii au echilibrat jocul. La scorul de 16-16 a intrat în scenă Caio de Pra, serviciile brazilianului punându-i în mare dificultate pe jucătorii de la Știința Explorări, astfel că oaspeții au făcut cinci puncte consecutive, după care au câștigat setul cu 25-20.

Dinamo a dominat și debutul setului secund, dar băimărenii au revenit și au egalat la 19. Fedorenko, cel mai bun jucător al gazdelor, a fost decisiv pentru echipa antrenată de Marius Botea și Sorin Pop și Explorări s-a impus cu 25-21.

Setul 3 a fost câștigat de Dinamo cu 25-20, băimărenii având mari probleme la serviciile executate de Kaszap și de Pra. În ultimul set a intrat în teren și Negrean, dar tot oaspețiiau fost cei care au gestionat mai bine situația și și-au adjudecat setul 4 cu 25-23.

Mâine se dispută meciurile etapei a 8-a din faza a II-a a Diviziei A1. În cadrul acestei runde Știința Explorări va juca în deplasare cu CSU UV Timișoara.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FMWarning: fopen(/var/www/clients/client0/web2/web/logs/22-04-2018.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/clients/client0/web2/web/core/sys/Log.php on line 10

Warning: fopen(/var/www/clients/client0/web2/web/logs/22-04-2018.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/clients/client0/web2/web/core/sys/Log.php on line 10