Sport

VOLEI: Știința Explorări, învinsă acasă de Dinamo

marti , 17 apr 2018, ora 15:29       de maramedia.ro       Sport

 La sfârșitul săptămânii trecute în Baia Mare s-a disputat meciul dintre două vechi rivale în volei, Știința Explorări Baia Mare și Dinamo București.  Cele două formații s-au întâlnit în etapa a 7-a a fazei a II-a a campionatului, iar meciul s-a încheiat cu victoria oaspeților.


Știința Explorări a început meciul fără Vlad Negrean care s-a accidentat la genunchi, locul lui fiind luat în sextetul de bază de Gheorghe Socaciu. Oaspeții au început mai bine meciul, după care băimărenii au echilibrat jocul. La scorul de 16-16 a intrat în scenă Caio de Pra, serviciile brazilianului punându-i în mare dificultate pe jucătorii de la Știința Explorări, astfel că oaspeții au făcut cinci puncte consecutive, după care au câștigat setul cu 25-20.

Dinamo a dominat și debutul setului secund, dar băimărenii au revenit și au egalat la 19. Fedorenko, cel mai bun jucător al gazdelor, a fost decisiv pentru echipa antrenată de Marius Botea și Sorin Pop și Explorări s-a impus cu 25-21.

Setul 3 a fost câștigat de Dinamo cu 25-20, băimărenii având mari probleme la serviciile executate de Kaszap și de Pra. În ultimul set a intrat în teren și Negrean, dar tot oaspețiiau fost cei care au gestionat mai bine situația și și-au adjudecat setul 4 cu 25-23.

Mâine se dispută meciurile etapei a 8-a din faza a II-a a Diviziei A1. În cadrul acestei runde Știința Explorări va juca în deplasare cu CSU UV Timișoara.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM