Sport

VOLEI: Știința Explorări și-a câștigat cupa

joi , 13 sep 2018, ora 14:17       de Mihaela Șutea       Sport

 Știința Explorări a învins în ultima partidă a competiției care îi poartă numele, Cupa Știința Explorări, organizată la finalul săptămânii trecute, formația maghiară Kecskemet cu 3-1. Băimărenii și-au adjudecat astfel trofeul.


Cu această ocazie au debutat pentru Știința Explorări jucătorii achiziționați în această vară: Dragoș Răileanu, Sorin Dragomir, Andrei Crișan și Alexandru Dragomir. Pentru băimăreani a jucat, de asemenea, și Vasile Talpă (centru, 26 ani, 2,14 m înălțime), care s-a alăturat miercuri echipei. 

”Eu zic că ne-am comportat bine, deși a fost un turneu doar cu 3 echipe, pentru că invitații noștri tradiționali  au declinat invitația noastră din diferite motive, până la urmă, îi înțelegem. Eu zic că a fost un turneu bun, ținând cont de perioada în care ne aflăm și mai ales ținând cont de lotul pe care-l avem. La ora actuală suntem în curs de finalizare a negocierilor cu Vasile Talpă, un sportiv din Republica Moldova care anul trecut a evoluat pentru Unirea Dej. Și, după cum spuneam, ne mai trebuie neaparat un jucător linear și un fals. Pe posturi băieții au jucat foarte bine, ținând cont că unul dintre ei, postul pe care joacă Țuțea, a suferit o transformare în sensul că a jucat de data aceasta ca universal, mai mult ca sigur și la finalul acestei săptămâni va juca la fel. Dar încă o dată eu cred că echipa s-a descurcat bine față de problemele pe care le avem. După cum se știe se întoarce invitația partenerilor noștri tradiționali de la Kecskemet, un turneu la care vor participa 3 echipe din Ungaria și Explorări, un turneu de 4 echipe, eu sper ca încă o dată să ne intrăm încet în ritm și să fim pregătiți pentru primele etape de campionat”, a declarat antrenorul băimărenilor, Marius Botea.

Clubul maghiar RC Kecskemet organizează, în perioada 15-16 septembrie, o nouă ediție a turneului amical Hiros Kupa, la care va participa și Știința Explorări, deținătoarea trofeului.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM