Sport

VOLEI: Primul meci pe teren propriu din acest sezon pentru Explorări

joi , 12 oct 2017, ora 12:19       de maramedia.ro       Sport

 Știința Explorări va disputa sâmbătă primul meci pe teren propriu din acest campionat, în compania Unirii Dej. În acest sezon, duelul dintre cele două mari rivale pare că are drept favorită formația din Dej. 


Unirea a realizat o campanie de transferuri spectaculoasă, printre jucătorii achiziționați în această vară numărându-se inclusiv patru voleibaliști care au jucat și la Știința Explorări, și anume Dragoș Răileanu, Silviu Suson, Igor Didorciuc și Mihai Coasă.

Unirea și-a demonstrat, de altfel, potențialul încă din debutul acestui sezon. Dejenii au învins în Cupa României, în deplasare, Universitatea Cluj cu 3-0 și în prima etapă a campionatului, pe teren propriu, pe Dinamo București, cu 3-1.

De partea cealaltă, din cauza problemelor finaciare, Explorări nu a reușit să facă transferuri importante și a pierdut primele două jocuri oficiale din acest sezon, 1-3 în deplasare cu Dinamo, în Cupa României, și 0-3 cu VM Zalău, în campionat.

Băimărenii nu vor putea conta în meciul de sâmbătă pe titularul postului de trăgător universal, Vlad Negrean, care este în continuare accidentat. Și oaspeții vor avea o absență din motive medicale, pe moldoveanul Vasile Talpă.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM