Sport

VOLEI: Explorări, învinsă de Dinamo

luni , 12 mar 2018, ora 13:26       de sursa: stiintaexplorari.ro       Sport

 În Divizia A1 de volei masculin, turneul pentru locurile 7-12, s-au disputat în weekend meciurile etapei a 2-a. În cadrul acestei runde, Știința Explorări a jucat în deplasare cu Dinamo București. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor.


Dinamo a obținut o victorie de trei puncte în fața Științei Explorări, în etapa a doua a turneului pentru locurile 7-12 din Divizia A1. Băimărenii au început bine meciul și au câștigat primul set cu 25-22. Dinamo și-a revenit rapid, adjudecându-și seturile 2 și 3 cu 25-20 și 25-22. Oaspeții au evoluat convingător în prima parte a setului 4 și au lăsat impresia că vor duce jocul în prelungiri. Explorări a condus chiar cu 17-9, dar în continuare a slăbit ritmul și le-a permis adversarilor să reintre, oarecum nesperat, în joc. 

Bucureștenii au egalat la 20 și, după un ultim avantaj al oaspeților, 20-21, au preluat pentru prima dată conducerea cu 22-21, după care s-au distanțat la 24-21. Explorări a salvat cinci mingi de meci, dar până la urmă Dinamo s-a impus cu 28-26.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM