Eveniment

VOIE BUNĂ ȘI SURPRIZE: La Sighet se va organiza, timp de patru zile, Festivalul Copiilor

joi , 18 mai 2017, ora 15:08       de Dana Berci       Eveniment

 Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, în Sighetu Marmației se va desfășura Festivalul Copiilor. Timp de 4 zile vor avea loc o serie de activități destinate celor mici. Pictura pe față, jocurile sau atelierele de creație sunt câteva dintre surprizele pregătite de către organizatori.


Festivalul va avea loc în Parcul Grădina Morii din 1 până în 4 iunie. Într-un decor de poveste, copiii vor fi întâmpinați de o mulțime de personaje îndrăgite care îi vor îndruma spre locurile de joacă special amenajate pentru ei.

"Pregătim o mare surpriză și spun asta pentru că va ține 4 zile, va fi Festivalul Copiilor de 1 iunie sub sigla de Familia de 31, așa cum ne-am obișnuit. O să fie multe activități, ateliere, joacă, distracție, voie bună și multe culori. Spun asta pentru că vom face o cursă de alergat, cu un balon cu heliu colorat legat la picior și vom alerga împreună cu părinții și copiii", a spus Simona Pașca, organizator.

Nu vor lipsi nici de această dată parada mascotelor Disney sau toboganele gonflabile. În cele 4 zile copii vor putea participa și la câteva ateliere.

"Vor fi ateliere în care vom învăța să facem origami, tehnica șervețelului, cred că asta o să le placă și mămicilor. O să avem și câteva ateliere sportive ca să avem poftă de mâncare și să avem energie pentru jocurile pe care le-am pregătit pentru cele 4 zile. O să ne pictăm pe față împreună, și noi pe ei, și ei pe noi. O să fie totul sub formă de joacă", a adăugat organizatorul.

Intrarea la Festivalul Copiilor va fi liberă însă câteva dintre activități vor fi contracost. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Mihaela
joi , 18 mai 2017, ora 15:28
Cine organizează, primăria?
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM