Eveniment

VITAL: "Porți deschise" de Ziua Mondială a Apei

vineri , 9 mar 2018, ora 13:07       de Maramedia       Eveniment

 În cadrul evenimentului dedicat Zilei Mondiale a Apei, în data de 22 martie 2018 societatea Vital anunță că deschide porțile Stației de tratare apă potabilă Baia Mare, pentru toți cei doritori să vadă îndeaproape de unde vine apa de la robinet și să înțeleagă importanța stației de tratare, fluxul tehnologic al tratării apei. 


Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele se vor vizita în grupuri organizate la fața locului, cu îndrumători - specialiști din cadrul stației de tratare apă potabilă.

Organizatorii pun la dispoziție mijloace de transport către și dinspre  Stația de tratare a apei din Baia Mare, str. Colonia Topitorilor nr.32. Doritorii sunt așteptați în fața Casei de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare, joi 22 Martie, la ora 09.30.  Întoarcerea în municipiul reședință de județ se va face în jurul orei 12.30.

Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să anunțe participarea în vederea asigurării unui număr suficient de mijloace de transport, în baza unei solicitări ce poate fi depusă la secretariatul S.C. VITAL S.A din str. Gh.Șincai nr.21 sau trimisă pe e-mail: relatii.publice@vitalmm.ro ori pe fax. 0262 215153. Relații suplimentare pot fi obținute la departamentul Relații Publice, tel.0262 215150, 1, 2 int.177. 

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, Organizația Națiunilor Unite stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente. Tema anului 2018 este: NATURA PENTRU APĂ.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM