VIOLENŢĂ: Copil de 12 ani, lovit cu scaunul de către tatăl vitreg

luni , 12 feb 2018, ora 22:34       de www.romaniatv.net       Social

Un băiat în vârstă de 12 ani din oraşul Reşiţa a fost lovit cu scaunul şi cu pumnul de către tatăl vitreg, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul a fost reţinut, luni, de poliţiştii din judeţul Caraş-Severin.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Caraş-Severin, Marius Săndulescu, a declarat că un băiat în vârstă de 12 ani, din Reşiţa, a sunat, duminică seara, la 112, pentru a sesiza faptul că a fost bătut de mamă.

"Jandarmii ajunşi la faţa locului au constatat că mama, în vârstă de 30 de ani, s-a certat cu fiul său şi, la un moment dat, tatăl vitreg a intervenit şi l-a lovit pe minor cu pumnul în zona feţei, după care a continuat acest act violent şi l-a lovit în zona abdomenului cu un scaun, provocându-i leziuni vizibile", a afirmat Marius Săndulescu, potrivit Mediafax.

În urma loviturilor primite, băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar jandarmii au sesizat poliţiştii.

Luni, agresorul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pentru loviri sau alte violenţe şi rele tratamente aplicate minorului.

 
tags: violenta:, copil, de, 12, ani, lovit, cu, scaunul, de, catre, tatal, vitreg