Social

VINE ȘCOALA: Au început să se cumpere ghiozdane și rechizite

miercuri , 23 aug 2017, ora 18:18       de Dana Berci       Social

 Au rămas mai puțin de 3 săptămâni până la începerea anului şcolar, iar părinţii şi elevii au început să cumpere rechizite. Anul acesta reprezentanții magazinelor de specialitate au pregătit și surprize pentru cumpărători, cum ar fi garanție pentru ghiozdane pe toată durata anului școlar sau tombole cu premii.


Și în acest an, personaje precum Sofia, Frozen sau Mickey și Minnie Mouse  îi vor însoţi pe cei mici la şcoală întrucât comercianţii spun că printre cele mai bine vândute sunt ghiozdanele și caietele cu personaje din desene animate.

 „Au început deja părinții să facă cumpărături, nu exagerat, dar fac. Noi anul acesta mizăm pe calitate și profesionalism, păstrând prețurile cam aceleași ca și anul trecut sau având și reduceri la anumite rechizite. Cele mai căutate sunt ghiozdanele și penarele. Copiii vor să fie în pas cu moda și le aleg pe cele cu personajele favorite din desnele animate. Copiii sunt înnebuniți după personajele din desene animate”, a precizat Martha Anghelenici, agent comercial.

Din ghiozdanul unui copil care merge pentru prima dată la școală nu trebuie să lipsească stiloul, caietele și creioanele colorate, iar  părinții găsesc acum tot ce au nevoie pe rafturile magazinelor de specialitate.

 „Părinții trebuie să cumpere în primul rând ghiozdanul, penarul, există penare simple pe care le pot echipa în funcție de dorințele copilului și penare gata dotate. Nu trebuie să lipsească caietele, copertele, carioci, creioanele, tot ce ține de școală găsim la un preț redus față de cele de anul trecut. Noi avem în primul rând pentru anul acesta garanție pe cusături la ghiozdane pe toată durata anului școlar și vom organiza la un moemnt dat chiar și o tombolă la care prăinții pot să câștige un set de rechizite,” a adăugat Martha Anghelenici.

Prețul unui ghiozdan pregătit pentru școală ajunge de la 200 de lei și poate crește în funcție de pretențiile copilului. 

 „Dacă ghiozdanul este dotat complet prețul s-ar ridica la aproximativ 200 lei, depinde de ghiozdan, de firmă, de preferințe”, a mai spus agentul comercial.

Cu toate că părinții au început să pregătească ghiozdanul copiilor din timp, agenții comerciali se așteaptă la o creștere a vânzărilor și în prima săptămână de școală. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM