Social

VICTIMĂ ÎN FAMILIE: Copilul înjunghiat de propriul tată a fost operat. Băiețelul, salvat de bunică și mătușă

luni , 14 aug 2017, ora 17:48       de www.libertatea.ro       Social

Victimă în războiul unor părinți care aproape că nu-și mai vorbeau, un băiețel de 5 ani din Capitală a fost la un pas să sfârșească tragic în casa bunicilor din Vrancea. Ca se se răzbune pe soție, tatăl a vrut să-și înjunghie și, apoi, să-și strângă de gât copilul.


UPDATE: Copilul înjunghiat de propriul tată a fost operat Băiețelul salvat de bunica și mătușa care l-au mușcat de brațe pe agresor

Victimă în războiul unor părinți care aproape că nu-și mai vorbeau, un băiețel de 5 ani din Capitală a fost la un pas să sfârșească tragic în casa bunicilor din Vrancea. Ca se se răzbune pe soție, tatăl a vrut să-și înjunghie și, apoi, să-și strângă de gât copilul.

UPDATE 14 august, ora 8:07: Copilul înjunghiat de propriul tată a fost operat de urgență la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani. Starea băiatului este stabilă, însă este monitorizată cu regularitate de medici, scrie Ziarul de Vrancea. Între timp, trupul neînsuflețit al tatălui său a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au demarat o anchetă pentru tentativă de omor.

Sâmbătă era doar o altă zi de vacanță pe care puștiul o petrecea la bunici, în comuna vrânceană Fitionești. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple în doar câteva ore. La peste 200 de kilometri distanță, în București, părinții săi tocmai ce terminaseră o nouă ceartă. Discuții aprinse, vorbe tăioase și amenințarea că va părăsi domiciliul conjugal l-au făcut pe Florin Eugen, ce avea 37 de ani, să plece de acasă.

Și-a sunat sora, care a încercat să-l calmeze, propunându-i să meargă să-și vadă fiul. Așa, credea ea, bărbatul se va mai calma. Numai că tot drumul până în Vrancea, nervii păreau că-i macină tot mai mult sufletul. Se gândea că va rămâne singur și nu putea accepta, în nici un chip, asta. Răzbunarea părea soluția care-l putea elibera. Și cum cea mai cruntă era să o lase pe soție fără copil, bucureșteanului i-a venit ideea macabră să-l ucidă pe cel mic.

Bunica și mătușa l-au salvat în ultima clipă

Odată ce a ajuns în casa părintească, bucureștenul și-a pus planul sinistru în aplicare. A mers în camera copilului, înarmat cu un cuțit, și s-a năpustit asupra lui, fără să se mai gândească că e sânge din sângele lui. L-a atacat și i-a înfipt lama în abdomenul plăpând. Apoi, ca o fiară turbată, și-a pus mâinile puternice în jurul gâtului micuțului, încercând să-l sugrume. Doar intervenția mamei și a surorii brutei, care l-au mușcat de brațe, au făcut ca băiețelul să mai aibă o șansă la viață.  La scena desprinsă parcă din filme horror a asistat neputinsios și tatăl bărbatului care, fiind imobilizat în cârje, nu a putut interveni.

Vitezometrul s-a oprit la 180 de kilometri pe oră

Rănit și plin de sânge, atacatorul s-a urcat în mașină și a demarat în trombă. A gonit pe șosele, riscând, la un momendat dat, chiar să producă alte tragedii. Cursa nebunească s-a terminat între localitățile Panciu și Satu Nou, acolo unde a intrat cu mașina într-un copac. Acul vitezometrului a rămas blocat la 180 de kilometri pe oră. Tot acolo și-a dat și ultima suflare!

Polițiștii din Vrancea au venit de îndată la fața locului, alertați de ceilalți șoferi. Când au descoperit cine e, au făcut imediat legătura cu micuțul care, între timp, ajunsese la spital, pe masa de operație. Din fericire, a fost stabilizat și medicii îi dau șanse să își revină. Cum agresorul a murit în impact, dosarul de tentativă de omor, deschis de anchetatori, va fi închis. Rănile din sufletul copilului vor rămâne, însă, deschise pentru toată viața!

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM