Social

VÂRSTA A TREIA: În ce stațiuni pot merge la tratament pensionarii maramureșeni

joi , 14 iun 2018, ora 00:08       de Oana Dulf       Social

 Datele statistice ale Casei Naționale de Pensii relevă că, la nivelul județului, sunt înregistrați peste 116.000 de pensionari. În ceea ce privește numărul cererilor pentru biletele de tratament, la sfârșitul lunii mai au fost înregistrare 5.800 de cereri. 


Din cei peste 116.000 pensionari, peste 19.200 sunt pensionari de invaliditate, peste 4.600 provin din domeniul agriculturii, 1.616 sunt beneficiari de pensii anticipate, iar peste 16.600 de persoane beneficiază de pensie de urmaș. La sfârșitul lunii mai, au fost încheiate 400 de contracte cu privire la plata retroactivă a contribuțiilor de asigurări sociale. Oficialii Casei de Pensii informează că încă se mai pot achita retroactiv până la sfârșitul anului stagiile de cotizare, pentru o perioadă de 5 ani

Directorul executiv Lucica Pop a menționat că, la sfârșitul lunii mai, au fost încheiate 400 de contracte cu privire la plata retroactivă a contribuțiilor de asigurări sociale.  S-au alocat bilete de tratament în stațiunile 1 Mai, Buziaș, Bizușa, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Ocna Șugatag, Olănești, Eforie Nord, Turda. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM