Turism

VACANȚE: Pachetele turistice care includ transport cu avionul, preferate de maramureșeni

marti , 5 iun 2018, ora 15:22       de Oana Dulf       Turism

 În luna iunie, ofertele pentru pachetele turistice de vară sunt limitate. Anul acesta, maramureșenii s-au hotărât să își achiziționeze din timp pachetele de vacanță. Agenții de turism întâmpină deja dificultăți în găsirea locurilor, în special la pachetele care includ transportul cu avionul.  


Pentru un concediu în străinătate, maramureșenii preferă pachetele turistice care includ transportul cu avionul. Pentru cei care doresc să își petreacă vacanța într-o locație mai apropiată de România și să se deplaseze cu mijlocul propriu de transport sau cu autocarul se găsesc locuri mai ușor. 

”Pentru perioada imediat următoare, mai exact 9 iunie, este o ofertă foarte avantajoasă cu avionul din Cluj pentru destinația Antalya. Este un last-minute și prețurile încep de la 300 euro/persoană. În rest, pentru cei care vor beneficia de tichetele de vacanță, îi așteptăm să le oferim pachete în țară și sunt stațiunile balneoclimaterice sau stațiunile montane unde putem să găsim hoteluri cu facilități, cu piscină interioară și bază de tratament”, informează Daniela Grigorescu, director agenție de turism.

Prețuri mai mici la ofertele turistice sunt până în 20 iunie. După această dată, sezonul estival își intră serios în rol, iar prețurile vor fi mai piperate. 

”Pentru cei care sunt legați de începutul vacanței, îi sfătuim, de asemenea, să nu amâne foarte mult luarea unei decizii pentru că locurile dispar în fiecare zi. Ca și chartere, anul acesta, din Cluj, avem insulele grecești, Spania, Mallorca sau Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol. Sunt locuri încă. Prețurile, anul acesta. nu sunt deosebit de scăzute, dar se mai găsesc oferte astfel încât să găsim ceva pe placul turiștilor noștri”, a adăugat Daniela Grigorescu.

Bulgaria rămâne în continuare o destinație foarte căutată. Încă se mai găsesc locuri de cazare, deși este o destinație care s-a vândut bine încă din luna decembrie. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM