Comunitate

UTIL: Programările electronice la serviciul de permise și înmatriculare a vehiculelor se efectuează doar pe site-ul www.drpciv.ro

marti , 12 iun 2018, ora 12:41       de MaraMedia       Comunitate

Programările electronice online care au fost realizate pe vechea platformă www.prefecturamaramures.ro la Serviciul Public Comunitar Regime Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș sunt valabile doar până la data de 15 mai.


De la această dată, după inaugurarea platformei naționale www.drpciv.ro, programările online s-au realizat doar în sistem național. Anunțurile postate pe site-ul instituției, pe pagina de facebook a instituției, dar și la sediul serviciului au precizat că programările se pot realiza doar pe această platformă.


Instituția Prefectului Maramureș: ”Rugăm cetățenii care și-au făcut de la această dată programări electronice pe vechiul site să își efectueze reprogramări electronice numai pe platforma www.drpciv.ro. Ne cerem scuze pentru inconveniențele și disfuncționalitățile soft-ului electronic de pe vechea pagină. Noua pagină web a instituției este www. mm.prefectura.mai.gov.ro, unde pot fi găsite link-urile aferente pentru programare electronică la nivel național.”


                        

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM