Comunitate

UTIL: Programările electronice la serviciul de permise și înmatriculare a vehiculelor se efectuează doar pe site-ul www.drpciv.ro

marti , 12 iun 2018, ora 12:41       de MaraMedia       Comunitate

Programările electronice online care au fost realizate pe vechea platformă www.prefecturamaramures.ro la Serviciul Public Comunitar Regime Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș sunt valabile doar până la data de 15 mai.


De la această dată, după inaugurarea platformei naționale www.drpciv.ro, programările online s-au realizat doar în sistem național. Anunțurile postate pe site-ul instituției, pe pagina de facebook a instituției, dar și la sediul serviciului au precizat că programările se pot realiza doar pe această platformă.


Instituția Prefectului Maramureș: ”Rugăm cetățenii care și-au făcut de la această dată programări electronice pe vechiul site să își efectueze reprogramări electronice numai pe platforma www.drpciv.ro. Ne cerem scuze pentru inconveniențele și disfuncționalitățile soft-ului electronic de pe vechea pagină. Noua pagină web a instituției este www. mm.prefectura.mai.gov.ro, unde pot fi găsite link-urile aferente pentru programare electronică la nivel național.”


                        

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să o demită preşedintele Klaus Johannis pe Laura Codruţa Kovesi?
Da
Nu
Nu ştiu-Nu mă interesează

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM