Social

URMĂRIRE CU ÎMPUȘCĂTURI: Polițiștii de frontieră au tras focuri de armă în încercarea de a prinde niște contrabandiști care le-au și lovit mașina

vineri , 13 apr 2018, ora 13:21       de maramedia.ro       Social

 De niște contrabandiști de țigări arțăgoși au dat polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmației. Ca să-i prindă, întrucât nu s-au supus somațiilor, oamenii legii au tras nu mai puțin de șase focuri de avertisment. În plus, contrabandiștii au și lovit cu mașina autospeciala polițiștilor.


 Joi, la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmației a fost organizată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Pe timpul acțiunii, echipajul mobil al poliției de frontieră a identificat în trafic, în Sighet, un autoturism despre care existau suspiciuni că ar transporta țigări de proveniență ucraineană. Polițiștii de frontieră au făcut semnalele regulamentare pentru a opri la control mașina respectivă, moment în care conducătorul auto și-a continuat deplasarea. Drept urmare, s-a procedat la urmărirea mașinii pe o distanță de aproximativ 2 km, după care șoferul a schimbat banda de mers, acroșând intenționat autospeciala poliției de frontieră, iar ulterior oprind în afara părții carosabile. În acel moment, din mașină au ieșit doi bărbați care au încercat să fugă. Polițiștii de frontieră au efectuat somațiile legale prin voce și pentru că bărbații nu s-au supus, au fost trase șase focuri de avertisment. În urma acțiunii a fost reținut un tânăr de 27 de ani. În mașină s-au găsit 1.500 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 17.600 de lei.

La rândul lor, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului au descoperit, în apropierea graniței, șase colete cu 3.000 de pachete cu țigări, în valoare de 35.100 de lei.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM