Sport

ULTIMATE KICKBOXING: Trei sigheteni vor reprezenta Sighetul la Campionatul mondial de kickboxing

vineri , 21 apr 2017, ora 21:01       de Ionița Ilieș       Sport

 Eduard Csizmadia, Emeșe Nagy și Teodor Ion sunt cei trei sigheteni care vor reprezenta în acest an municipiul la Campionatul european de kickboxing ce va avea loc în Grecia. Cei trei mai au la activ titluri de campioni și vicecampioni europeni, iar unul dintre ei are în palmares chiar titlul de campion mondial.


Pentru campionatul de la finele lunii mai, cei trei se pregătesc intens. Încă de la începutul anului participă la competiții importante pentru a se pregăti și ateaptă cu sufletul la gură competiția europeană din acest an, de unde speră să vină cu medalii.

 „Pregătitile au început încă de la începutul anului 2017 pentru că acest campionat exista deja în calendarul competițional. Pregătitile au început din 8 ianuarie și urmează să ne menținem. Competiția va avea loc în 31 mai-3 iunie. Timpul trece foarte repede și astfel că lucrăm mai mult la greșelile pe care le facem în decursul competițiilor”, a spus președintele clubului Ultimate Kickboxing Sighetu Marmației, Iosif Czizmadia.

Toți trei sportivii sunt campioni internaționali. Eduard are la activ două titluri de campion european în 2005 și 2016, Emeșe Nagy a fost vicecampioană în 2015 și campioană în 2016, iar Teodor Ion a fost vicecampion european și deține un loc 3 la mondialele de anul trecut.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să o demită preşedintele Klaus Johannis pe Laura Codruţa Kovesi?
Da
Nu
Nu ştiu-Nu mă interesează

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM