Comunitate

UBB EXTENSIA SIGHET: Zi plină de emoții pemtru absolvenți

vineri , 22 iun 2018, ora 22:32       de Dana Berci       Comunitate

A fost o zi plină de emoții pentru studenții și masteranzii sigheteni. Absolvenții Universității ”Babeș-Bolyai” extensia Sighetu Marmației și-au luat astăzi rămas bun de la o perioadă frumoasă din viața lor. 


În ultima zi de facultate profesorii care i-au îndrumat în acești ani  și conducerea facultății i-au felicitat pe tineri pentru reușitele lor, i-au încurajat și le-au dat sfaturi pentru a le ușura deciziile ce vor trebui luate de azi înainte. 

”Mă bucur că ați venit în număr atât de mare. Vreau să vă spun că este o perioadă plină de oportunități pentru cei care vor să facă lucruri serioase. Aparent lucrurile nu stau așa dar să știți că de-a lungul activității mele și a colegilor mei, nu am întâlnit nicio perioadă atât de plină de oportunități. Este foarte adevărat că publicul s-a schimbat, cerințele, motivațiile, oamenii au început să circule în lumea largă și să vină cu idei. Poate au pornit la drum cu anumite idei iar pe parcursul celor 3 ani de facultate + 2 de masterat și le-au schimbat și cred că cel mai important aspect pentru care trebuie să ne dezvoltăm personal și profesional este de a ne descoperi pe noi”, a precizat Marin Ilieș, directorul Universității ”Babeș-Bolyai”, extensia Sighetu Marmației.

Și în acest an cel mai așteptat moment a fost cel al decernării dimplomelor de absolvire și al prezentării filmulețului cu cele mai importante momente trăite în băncile facultății.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM