Social

TRAS PE DREAPTA: Microbuz ticsit cu țigări de contrabandă

miercuri , 13 iun 2018, ora 13:37       de maramedia.ro       Social

 Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat aproximativ 31.000 de pachete de țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse într-un spaţiu special amenajat între  compartimentul de marfă și cel destinat pasagerilor, în tavanul şi pereţii dubli ai caroseriei unui microbuz.


Miercuri, un echipaj mobil al PF Siret, structură a ITPF Sighet, a oprit pentru control un microbuz condus de un bărbat de 44 de ani care era însoțit de o femeie de 40 de ani, ambii cu dublă cetăţenie, română și ucraineană. Din primele verificări asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit un spaţiu special amenajat între compartimentul de marfă și cel destinat pasagerilor, în care era o cantitate mare de țigări, fapt pentru care cei doi au fost conduşi împreună cu microbuzul, la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor.

Asupra autovehiculului a fost efectuat un control amănunțit, în urma căruia a fost descoperită în spaţiul special amenajat între compartimentul de marfă şi cel al pasagerilor, precum şi în pereţii dubli ai caroseriei, în tavanul microbuzului şi într-o canistră din plastic cantitatea de 30.950 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări în valoare de 363.000 lei a fost confiscată. 

De asemenea, microbuzul folosit la activitatea infracțională în valoare de 32.200 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Pe numele celor două persoane procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM