TRANSPORT ÎN COMUN: Care va fi programul autobuzelor Mara Nord în 14 și 15 august

vineri , 11 aug 2017, ora 15:19       de Ionița Ilieș       Agenda Ta

 Începe un weekend prelungit, prilejuit de sărbătoarea Sfintei Marii, ocazie cu care conducerea societății Mara Nord s-a gândit să asigure transportul și în această perioadă, cu atât mai mult cu cât vor avea loc manifestări religioase și cultural-artistice în Sighet și împrejurimi. Astfel, mijloacele de transport vor fi la dispoziția călătorilor inclusiv în zilele declarate libere, 14 și 15 august.


De sâmbătă până marți, autobuzele societății Mara Nord vor circula pe toate rutele după orarul specific zilei de sâmbătă.

 „Am stabilit în urma unei analize de solicitări, având în vedere că este vacanță, perioada prelungită de weekend dat fiind sărbărtoarea care urmează, o serie de evenimente în municipiu, fapt pentru care am hotărât zilele ca acestea Mara Nord să lucreze pe toate rutele, asta însemnând cele 5 rute principale: Câmpulung, Sarasău, Iapa, Șugău și Bocicoiu Mare, în regim de program de sâmbăta, acoperind aceste rute începând cu ora 5:30 până la 19:30”, a arătat Grigore Șteț, directorul societății Mara Nord.

De miercuri, 16 august, autobuzele Mara Nord vor reveni la programul normal.

 
tags: transport, in, comun:, care, va, fi, programul, autobuzelor, mara, nord, in, 14, și, 15, august