TRAGEDII PE ȘOSEA: Două persoane și-au pierdut viața în accidente de circulație în ultimele 24 de ore

luni , 20 mar 2017, ora 11:39       de Oana Dulf       Eveniment

Două persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere produse în Maramureş. Unul dintre acestea a avut loc ieri după-amiază, pe DN 1C, între localităţile Şomcuta Mare şi Satulung. 


Echipajul de poliţie rutieră deplasat la faţa locului a constatat că un conducător auto de 46 de ani, domiciliat în judeţul Cluj, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat de 31 de ani din Zalău. În urma impactului, cei doi conducători auto şi o pasageră de 27 de ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.


”Nu s-a asigurat. A depășit și nu s-a asigurat că din față vine pe contrasens o altă mașină și s-au tamponat”, a spus un bărbat care se afla în zonă. 


„A intrat în depășire bătrânul care l-a scos dintre fiare, probabil a avut viteză mare”, a adăugat un alt conducător auto. 


La câteva ore, conducătorul auto care a pătruns pe contrasens a decedat. Celor doi şoferi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Azi-noapte, la ora 02:45, în Baia Sprie a avut loc un alt accident grav de circulaţie. Un băimărean de 20 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Forestierilor, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat frontal într-un  imobil şi a fost apoi proiectat pe trotuar. Tânărul a fost rănit şi transportat la spital, unde a murit din cauza leziunilor. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.


 

tags: tragedii, pe, Șosea:, doua, persoane, și-au, pierdut, viața, in, accidente, de, circulație, in, ultimele, 24, de, ore