TRAGEDIE PE ȘOSEA: Accident de circulație mortal la Berbești, o mașină a intrat într-un stâlp

marti , 14 noi 2017, ora 18:00       de MaraMedia       Comunitate

O femeie de 55 de ani a murit astăzi după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, în satul Berbești. După accident a fost dusă la Spitalul Municipal Sighet, însă a murit câteva ore mai târziu. În urma evenimentului rutier, câteva case din zonă au rămas fără curent electric.

 “Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că o femeie a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea spre Sighetu Marmaţiei şi s-a izbit frontal de un stâlp de electricitate. În urma impactului femeia în vârstă de 55 de ani a suferit leziuni grave şi a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, unde a decedat câteva ore mai târziu”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

În urma impactului, stâlpul de electricitate a fost puternic afectat, întrerupându-se furnizarea de energie electrică pentru gospodăriile din zona unde a avut loc accidentul.

 “În urma accidentului, de asemenea au rămas fără iluminat mai multe case din zonă pentru că un stâlp de electricitate s-a rupt în totalitate și firele au căzut peste casa unui localnic. Da, am chemat și echipa de la Electrica și se lucrează pentru remedierea problemelor”, a declarat Ștefan Codrea, viceprimarul comunei Giulești.

În autoturism nu se aflau alte persoane în afara femeii de la volan.


tags: tragedie, pe, Șosea:, accident, de, circulație, mortal, la, berbești, o, mașina, a, intrat, intr-un, stalp