Social

TOT MAI MULTE VIOLENȚE: Încă doi tâlhari au fost reținuți

miercuri , 13 iun 2018, ora 15:30       de maramedia.ro       Social

 După ce un băimărean de 31 de ani reţinut de poliţişti pentru înjungierea unui bărbat într-un local public din municipiu a fost prezentat instanţei, iar aceasta a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, alți doi maramureșeni au fost reținuți pentru fapte comise cu violenţă.


Este vorba despre un bărbat de 46 de ani din comuna Călineşti care a fost identificat de poliţişti la scurt timp după ce a comis o tâlhărie asupra unei femei din Ocna Şugatag şi despre un tânăr de 20 de ani, cercetat pentru tâlhărie, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta, în urma unei coliziuni minore în trafic, l-a bătut pe celălalt șofer, i-a lovit și mașina și i-a furat victimei agresiunii și o sumă de  bani. Cei doi huligani vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor cu violenţă poliţia leă recomandă maramureșenilor să evite persoanele în stare de ebrietate, consumul de băuturi alcoolice în exces care poate avea drept efect diminuarea considerabilă a capacităţii de reacţie, să nu se implice în dispute cu persoane pe care nu le cunosc şi care ar putea degenera în confruntări violente.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM