Economic

TEODOROVICI: iau în calcul să propun renunţarea la supraacciza aplicată carburanţilor până la finalul acestui an

marti , 11 sep 2018, ora 22:00       de news.ro       Economic

 Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a afirmat, luni seară, la TVR, că "există discuţii" privind renunţarea la supraacciza aplicată carburanţilor şi că ia în calcul să propună acest lucru până la finalul acestui an.


Eugen Teodorovici a anunţat că ia în calcul să propună, până la sfârşitul acesui an, renunţarea la supraaacciza aplicată carburanţilor în România.

 

"Vom face o analiză şi vedem exact care este… O analiză de oportunitate. (…) Eu sunt tentat să propun o astfel de chestiune (de a se renunţa la supraacciza pentru carburanţi - n.r.)", a spus Teodorovici, într-o emisiune la TVR.

 

Întrebat ce anume s-a făcut din banii care au intrat suplimentar în buget din aplicarea supraaccizei la carburanţi, ministrul Finanţelor a spus că s-au făcut "drumuri, şcoli, grădinţe", fără a putea da un exemplu concret de mare proiect.

 

El a afirmat că un astfel de mare proiect care urmează a fi realizat va fi podul de peste Dunăre de la Tulcea. În acest context, Teodorovici a susţinut că în zonă există politicieni care au interese ca acest pod să nu se construiască şi că ridicarea construcţiei va începe până la finalul lui 2018.

 

"Acest pod nu s-a făcut de peste 20 de ani de zile pentru că sunt unii care au interese locale. Şi atât de meschine sunt interesele acestor oameni, politicieni din păcate, în zona respectivă, care au aceste interese. (...) Dacă o să am dovada certă, sper să ştie să înoate acel cineva care pune astfel de piedici", a spus ministrul Finanţelor.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM