Turism

TÂRG DE TURISM: România este ţară parteneră și invitat de onoare la FESPO Zürich 2018

joi , 25 ian 2018, ora 17:04       de MaraMedia       Turism

România deține pentru prima dată calitatea de țară parteneră și de invitat de onoare la Târgul Internațional de Turism FESPO Zurich, cea mai mare manifestare pentru public din Elveția, cu un număr de 60.000 de vizitatori și 600 de expozanți, care se desfășoară în intervalul 25 – 28 ianuarie 2018. Participarea la această manifestare ne oferă şansa unei vizibilități crescute pe piaţa elveţiană, iar destinația turistică România este prezentată și în catalogul oficial al târgului, distribuit cu titlu gratuit tuturor vizitatorilor.


Delegația Ministerului Turismului în Elveția este condusă de Secretarul de Stat Bogdan Tomoiagă, demnitarul urmând să aibă întrevederi oficiale cu reprezentanți din domeniul turismului, atât din sistemul public cât și din cel privat. Consiliul Județean Maramureș este reprezentat de vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș, consilierii județenii Sorin Șunea și Ioan Buda, dar și de șeful Biroului de Turism și Salvamont din cadrul instituției, Dan Carpov. 


Ministerul Turismului promovează destinațiile turistice  atractive ale României în cadrul unui stand amenajat, cu o suprafață totală de 130 mp. Elementul fundamental este o replică a porții de intrare în cetatea Alba Carolina, care marchează importanța istorică a Anului Centenarului.


De asemenea, sigla Centenarului se regăsește pe toate suporturile de comunicare ale României de la acest Târgul Internațional de Turism. Programul în cadrul standului național cuprinde acţiuni de promovare a României ca destinație turistică precum: evenimente de tip business to business, seri tradiționale româneşti, momente artistice de dans și muzică populară oferite de Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” dar și de maestrul Nucu Pandrea. Ministerul Turismului își propune ca, împreună cu expozanții din standul național, să prezinte o gamă variată de produse turistice care îi pot convinge pe călători să aleagă România pentru a-și petrece vacanțele: pachetele de tip city break, turismul activ și de aventură, circuite culturale, ecoturism, turismul balnear și wellness. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM