Turism

TÂNJAUA HOTENARILOR: Pregătiri pentru întâmpinarea turiștilor

joi , 10 mai 2018, ora 16:10       de Dana Berci       Turism

 În 13 mai va avea loc cea de-a 50-a ediție a festivalului Tânjeaua Hotenarilor, prilej cu care în Ocna Șugatag sunt așteptați un număr mare de turiști. Reprezentanții Centrului de Informare Turistică spun că s-au pregătit pentru întâmpinarea vizitatorilor.


Când ajung în Ocna Șugatag turiștii au multiple posibilități de petrecere a timpului liber. Pe lângă casele și porțile tradiționale din satele aparținătoare comunei, vizitatorii sunt atrași și de plimbările în natură precum și de stațiunea balenoclimatică.

”Pot să vadă stațiunea balneoclimatică, poteca de poveste –Pădurea Crăiasca, zona lacurilor și bineînțeles pot să facă și baie, având în vedere că s-a încălzit și vremea. Ceea ce consideră vizitatorii că este mai interesant este natura și piscinele”, a precizat agentul de turism Gabriela Pop.

Ca să ajungă mai ușor la obiectivele pe care vor să le viziteze, oaspeții pot apela pentru informații la Centrul de Informare Turistică.

„Eu sunt la Centrul de Informare Turistică până în jurul orei 16:00. Avem hărți, broșuri, avem o hartă a traseului de biciclete. Pot să obțină informații atât verbale, cât și în scris”, a adăugat agentul de turism.

 La Centrul de Informare Turistică din Ocna Șugatag se află materiale informartive despre obiective turistice din întreg Maramureșul.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM