Social

SUPĂRARE MARE: Consilierii județeni din opoziție acuză din nou că nu primesc documente la timp sau nu le primesc deloc

miercuri , 11 oct 2017, ora 16:44       de Oana Dulf       Social

 Unii consilieri județeni din opoziție acuză din nou faptul că sunt puși în situații în care nu știu ce votează. Asta pentru că fie nu primesc documentele la timp, fie nu le primesc deloc. 


S-a aprobat utilizarea din rezerva bugetară constituită la dispoziția Consiliului Județean a mai multor sume pentru diferite acțiuni. La proiectul de hotărâre a fost atașată o anexă pe care aleșii județeni nu au avut-o în mapă în ședința de plen și au dat de înțeles că nu cunosc pentru ce urmează să fie întrebuințate sumele cuprinse în documentul anexat. 

”Clubul Copiilor Sighetu Marmației, deplasare la Chișinău, 4.000 lei, Asociația Internațională a Polițiștilor, Regiunea 4 Maramureș, suma de 4.000 lei, Societatea Română de Caritate Carrom, suma de 2.200 lei”, a citat consilierul județean Ioan Sas. 

”Domnule președinte de comisie, pentru că nu au consilierii niciunul în față nimic din ceea ce citiți dumneavoastră acolo, cumva încercați să spuneți și pentru ce sunt, că dacă spuneți așa: Asociația Polițiștilor, 4.000 de lei, o să creadă că le dăm salarii”, a afirmat consilierul Marinel Kovacs. 

”Asociația Națională a Militarilor în Rezervă și în Retragere, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi - întrunirea națională metodică de specialitate a preoților militari din Ministerul Afacerilor Interne, destul de complet?”, a răspuns Ioan Sas

”Domnule președinte, și data trecută a trebuit să dăm telefoane să primim o copie pe SMS de la un coleg, de la altul, nu am mai știut niciodată despre ce discutăm. Și acum aflăm aici. E ok, avem colegi în comisie, dar nu cred că e un secret național ca să nu putem vedea ce scrie pe foaie. Chiar suntem într-o stare ciudată, să nu zic altceva”, a spus, la rândul său, consilierul județean Felician Cerneștean.

Comisia de buget-finanțe a decis ca ședințele aferente acestei comisii să nu mai aibă loc în ziua plenului. Acesta a fost, de altfel, și motivul pentru care, cel puțin în ultimele două luni, ședințele forului administrativ nu au început la ora anunțată inițial.

”La nivelul comisiei buget-finanțe am stabilit deja ca noi, membrii comisiei, să ne întâlnim cel puțin în ziua premergătoare ședinței de Consiliu Județean, astfel încât cred că aceste ședințe nu vor mai avea loc la următoarea ședință”, a precizat consilierul județean Ioan Sas. 

Tot din rezerva bugetară au mai fost alocați 1.600 de lei Inspectoratului Școlar Județean, pentru un proiect derulat în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș. 

 

 

 

 

 

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM