Social

STUDIU: Bonurile de masă, esențiale pentru angajați

vineri , 17 noi 2017, ora 21:38       de www.digi24.ro       Social

 Trei din patru români consideră că este esenţial să primească tichete de masă. Bonurile sunt văzute de oameni ca un plus la venitul lunar. Şi pentru patroni, tichetele deductibile reprezintă un beneficiu. Conform unui studiu, angajaţii care primesc bonuri valorice muncesc mai bine.


Pentru angajaţi tichetele de masă reprezintă o componentă importantă a venitului. Trei din zece salariați le consideră esenţiale.

Ana Mihăilescu, Asociația emitenţilor de tichete de masă: Angajaţii consideră că tichetul de masă este un drept al lor pe care îl caută, îl solicită, după care îşi orientează alegerile atunci când îşi aleg un nou job. Şi pe de altă parte sunt mai motivaţi şi mai productivi, reiese din acest studiu.

Acordarea tichetului de masă aduce avantaje şi pentru patroni. 84 la sută dintre angajatori le consideră drept avantaje fiscale.

Adrian Mihai, manager: Pentru angajator principalul avantaj este reprezentat de faptul că tichetele de masă sunt sută la sută deductibile şi exceptabile de la plata taxelor salariale pentru sumele acordate.

O dată cu introducerea tichetelor de masă a crescut şi puterea de cumpărare, spun specialiştii. Au de câştigat şi magazinele.

Andreea Străvoiu, reporter Digi24: Comercianţii sunt de părere că tichetele de masă le-au adus beneficii. Şapte din zece consideră că le-au crescut vânzările şi numărul clienţilor, în timp ce jumătate dintre aceştia spun că folosirea tichetelor a dus la fidelizarea clienţiilor.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM