Comunitate

SPUNEȚI-VĂ PĂREREA: Se face dezbatere privind zgomotul în Baia Mare

miercuri , 12 sep 2018, ora 20:19       de Mihaela Șutea       Comunitate

 Vineri, în Baia Mare va avea loc  dezbaterea  unui plan de acţiune pentru gestionarea zgomotului şi a efectelor acestuia în municipiu. Consultarea publică va avea loc la ora 14.00, în Sala Europa a Primăriei.


Scopul este acela de a stabili planul de acțiune pentru gestionarea zgomotului și a efectelor acestuia în municipiul Baia Mare în urma rezultatelor obținute prin elaborarea hărții strategice de zgomot a orașului. În cadrul planurilor de acțiune, pe baza rezultatelor cartografierii acustice, se vor identifica zonele poluate fonic ca urmare a traficului rutier și a activităților industriale precum și soluțiile de diminuare a zgomotului ambiental sau de păstrare a nivelului scăzut de zgomot. În cadrul dezbaterii se vor discuta puncte aflate în cuprinsul acestui raport, precum: identificarea problemelor și a situațiilor care necesită o ameliorare; informații cu privire la măsuri de reducere a zgomotului; acțiuni pe care autoritățile intenționează să le întreprindă în următorii 5 ani, inclusiv măsuri de păstrare a zonelor liniștite; măsuri de infrastructură - reducerea emisiei zgomotului.

Comentariile, întrebările sau opiniile pot fi transmise şi în scris la sediul Primăriei municipiului Baia Mare până la data de 14 septembrie.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM