Sport

SPORT: Clubul Sportiv Minaur continuă încurajarea sportului de masă și în 2018

vineri , 12 ian 2018, ora 16:43       de Oana Dulf       Sport

 Clubul Sportiv Minaur continuă încurajarea sportului de masă și în 2018. În acest an, clubul va promova diverse sporturi și sportivi prin proiectul ”Minaur pune Baia Mare în mișcare”. 


În 2017, Clubul Sportiv Minaur a lansat un proiect de sport de masă în cadrul căruia reprezentanții clubului s-au dus cu sportivii în școlile din Baia Mare pentru a-l promova - ”Minaur în școli, de la educație la performanță”. Inițiatorii acestui proiect au încercat să insufle elevilor ideea de performanță și să își creeze anumite modele pentru viață, pe considerentul că sportivii Clubului Minaur pot fi exemple la nivel local. Pentru acest an s-a gândit un alt proiect în acest sens, care să fie denumit ”Minaur pune Baia Mare în mișcare”. 

”Am gândit pentru sportul de masă organizarea cât mai multor competiții la nivelul municipiului Baia Mare. Unele dintre ele s-au desfășurat inclusiv în luna decembrie, când fie mici sportivi care practică șahul au desfășurat o competiție la noi sau liceeni de la <<Anghel Saligny>>au desfășurat ore de sport în cadrul Sălii Sporturilor, unii intrând pentru prima dată în această sală, sub îndrumarea instructorilor pe care noi i-am desemnat până la campionate naționale pe care dorim să le desfășurăm în Baia Mare. Vom vedea ce va fi și pe viitor”, a declarat directorul general al Clubului Sportiv Minaur, Ionuț Marta. 

În perioada 26-28 ianuarie, spre exemplu, stagiul național pentru taekwon-do se va desfășura în Baia Mare, iar Minaur este parte a acestui eveniment. De asemenea, în acest weekend, în Baia Mare are loc una dintre cele mai puternice competiții rezervate tineretului în handbal masculin - ”Baia Mare Winter Cup”. Vor participa două forțe ale Ungariei - FTC Ferencvaros și Pick Szeged, alături de lotul național al României și jucătorii tineri de la Minaur. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM