Comunitate

SPECTACOLUL COPIILOR: Festivalul județean de dans pentru preșcolari se va desfășura la Ocna Șugatag

miercuri , 6 iun 2018, ora 15:17       de Dana Berci       Comunitate

 Ocna Șugatag va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni cea de-a XV-a ediție a Festivalului județean de dans pentru preșcolari. Peste 300 de copii de la grădinițe din întreg Maramureșul sunt așteptați la acest eveniment să își prezinte momentele artistice.


 Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean și Ministerul Educației, în parteneriat cu Primăria Ocna Șugatag.

”Sub egida Centenarului Marii Uniri anul acesta se organizează a XV-a ediție a Festivalului județean de dans pentru preșcolari. Până acum sunt înscriși aproximativ 300 de copii din toate grădinițele din Maramureș și sâmbătă cu începere de la ora 10:00 la locul unde ținem Festivalul Gulașului acolo se va desfășura acest festival. Am cerut sprijin atât de la jandarmerie cât și de la ISU. Asistența medicală va fi asigurată de o grădiniță din Sighet”, a explicat Mihai Ivaszuk, primarul comunei Ocna Șugatag.

Pregătirile pentru festival au început în Ocna Șugatag, autoritățile locale au pregătit locuri de parcare în zona în care se va desfășura evenimentul iar sala de sport a Liceului Tehnologic Ocna Șugatag va fi la dispoziția participanților pentru a se schimba. Emoțiile sunt mari cu toate educatoarele au pregătit în amănunt momentele artistice ale prichindeilor.

”Va exista un juriu, eu am propus să fie ales ad-hoc, va fi jurizat festivalul, se va da câte o diplomă participanților, dar și câte un mic cadou. Emoțiile sunt mari, eu știu de la grădinița din Ocna Șugatag unde educatoarele se pregătesc pentru acest festival, ca și gazde vă dați seama că ochii vor fi ațintiți asupra noastră. Dorim să iasă foarte bine”, a adăugat Mihai Ivaszuk.

Aproximativ 1000 de persoane sunt așteptate în Ocna Șugatag cu prilejul acestui festival.

 


COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM