Eveniment

SPECTACOL: Ansamblul Transilvania vă cheamă la ”Joc în sat”

miercuri , 10 ian 2018, ora 18:30       de Oana Dulf       Eveniment

De sărbătoarea Sfinților trei ierarhi Vasile, Grigorie și Ioan, maramureșenii și toți cei care își vor sărbători onomastica în 30 ianuarie sunt invitați la ”Joc în sat”. Ansamblul Național Transilvania pregătește un spectacol autentic de folclor.

După reprezentația pe care Ansamblul Național Transilvania o va avea în 24 ianuarie, cu cântece patriotice și muzică folk, dedicată Micii Uniri, în data de 30 ianuarie membrii ansamblului vor urca iar pe scenă. Va fi primul spectacol de folclor pe care Ansamblul Transilvania îl va susține în acest an.

”În data de 30 ianuarie, v-am pregătit două spectacole. Amândouă vor avea același scenariu și aceiași soliști, sub denumirea de <<Joc în sat>>, prin care îi vom sărbători pe cei care poartă numele frumoase de Vasile, Grigore și Ioan”, a declarat managerul Ansamblului Folcloric Național Transilvania, Iuliana Dăncuș.

În spectacolul din 30 ianuarie soliștii Ansamblului Folcloric Național Transilvania, vor cânta melodii îndrăgite din folclorul românesc.


”Pentru prima dată, în colaborare cu Ansamblul Folcloric Național Transilvania și pentru că poartă numele de Ionela, va fi alături de noi la spectacolul din 30 ianuarie, de la Teatrul Municipal, Ionela Moruțan. Alături de ea vor mai fi Ioana Pricop, Ionuț Sima, Ionuț Teudean, Vlad Florentina, Antonela Șofineț, Vlăduț Roman, Florin Gherman, Cecilia Bozga, Livia Neag Nistea, Sonia Rațiu, Grigore Gherman și mulți interpreți care vor face un spectacol de zile mari”, a mai anunțat Iuliana Dăncuș. 

Spectacolele vor avea loc în 30 ianuarie, la Teatrul Municipal Baia Mare, primul cu începere de la ora 16:00, iar cel de-al doilea de la ora 19:00.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM