Economic

SPECIAL: Zeci de apicultori vin să-și prezinte produsele la Târgul mierii

joi , 13 sep 2018, ora 15:35       de Dana Berci       Economic

 Târgul de miere din Sighetu Marmației a ajuns anul acesta la a X-a ediție. Zeci de apicultori vor fi prezenţi vineri și sâmbătă în centrul orașului cu produse naturale bazate pe miere. Nu vor lipsi nici standurile cu sucuri, ciocolată, bomboane sau produse cosmetice.


Începutul toamnei este marcat în Sighetu Marmației prin târgul de miere.  Și anul acesta apicultorii vor prezenta în cadrul acestui târg roadele muncii depuse timp de mai multe luni.

”Anunțăm cu mare drag anul acesta organizarea celei de-a X-a ediții a târgului de miere la Sighetu Marmației. Este deja cu tradiție pentru orașul nostru, data de 14 este o zi în care toți apicultorii strâng produsele lor și le aduc spre comercializare pentru cetățenii din Sighetu Marmației. La tâgul acesta, ca și în alți ani, vor participa apicultori membri ai Asociației Apisigmar care vor expune produsele lor, munca și străduința lor”, a spus Robert Pop, președintele Asociației Apisigmar.

 Toate produsele de la târg au la bază mierea însă fiecare producător va veni cu ceva diferit. În acdrul acestui eveniment apicultorii maramureșeni vor avea ocazia să vadă și care sunt noutățile în ceea ce privește utilajele sau tehnicile de lucru.

”Pe lângă membrii apicultori vor fi și standuri cu echipamente apicole de unde apicultorii vor putea achiziționa echipamentele necesare, uneltele pentru practica apicolă. Vor fi de asemenea prezente persoane cu produse pe bază de lavandă, săpunuri, crème, siropuri și dervate ale acestora,” a adăugat președintele Asociației Apisigmar.

Târgul începe vineri la ora 10:00 în Parcul Central din Sighet și va fi deschis 2 zile.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM