Comunitate

SPECIAL: Tinerii din Giulești au ocazia să se căsătorească într-un cadru inedit

joi , 12 iul 2018, ora 12:22       de Dana Berci       Comunitate

 Tinerii din comuna Giulești au ocazia să se căsătorească într-un cadru inedit. Administrația locală a construit în stil maramureșean un spațiu destinat celor mai importante momente din viața localnicilor.


Un foișor din cărămidă și lemn a apărut de curând lângă Primăria Giulești, acest spațiu este destinat în spcecial oficierii căsătoriilor civile.

”Inițial am găsit aici un spațiu lăsat în paragină și ne-a venit ideea să amenajăm un spațiu pentru cununiile civile. Avem în cele trei casete de pe perete niște ilustrații care reprezintă cele trei momente esențiale din viața omului. Căsătorii sunt, am avut și 4 căsătorii într-o singură zi, sperăm, cât mai mulți tineri să fie atrași de locul acesta și să le oficiem căsătoria aici”, a explicat Laurențiu Batin, primarul comunei Giulești.

Acest spațiu a fost amenajat și datorită faptului că tot mai mulți miri și-au dorit să se căsătorească înfara primăriei.

”Foarte mulți tineri au solicitat să se căsătorească în spații libere, înafara primăriei și atunci am luat această decizie.Nu acceptăm să fie cununii civile decât în fața bisericii sau în spațiul ăsta dar cel mai solicitat în ultima vreme este acest spațiu”, a adăugat Laurențiu Batin.

Cereri pentru oficierea căsătoriilor civile în acest loc au fost și din partea tinerilor din alte localități, însă sunt acceptate doar solicitările venite din partea mirilor care au domiciliul pe raza comunei Giulești.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM