SPECIAL: În Baia Mare s-a deschis Forumul Organizațiilor Studențești din România

miercuri , 8 aug 2018, ora 17:29       de Oana Dulf       Eveniment

 Polul studențesc se mută, vreme de o săptămână, în Baia Mare. Peste 400 de reprezentanți ai studenților s-au întrunit azi la cea de-a XIII-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România. Evenimentul este organizat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din țară și se va desfășura până în 15 august în municipiul reședință de județ. 


Cel mai important eveniment studențesc din România are loc, în aceste zile, în municipiul Baia Mare.  Activitățile organizate în cadrul Forumului Organizațiilor Studențești din România vor aduce în prim-plan discuții despre nevoile și interesele studenților din țară cu scopul identificării soluțiilor propice, dezbateri pe tematici de interes din societatea noastră, toate acestea finalizându-se cu trasarea strategiei federației pentru următorul mandat și, implicit, an universitar. Deschiderea oficială a evenimentului, la care a participat și un secretar de stat din Ministerul Educației, a avut loc miercuri dimineața, la Centrul Universitar Nord Baia Mare. 

Profitând de prezența secretarului de stat din Ministerul Educației, studenții au reamintit că își doresc, pentru această toamnă, o dezbatere amplă pe Legea Educației. I-au urecheat, în schimb, pe cei de la Ministerul Tineretului și Sportului, care nu au considerat necesar să își delege un reprezentant la cel mai important eveniment studențesc din România. Pe larg despre acest subiect vineri, în emisiunea ”Ora tinerilor”, la TV Sighet, de la ora 17:00. 

tags: special:, in, baia, mare, s-a, deschis, forumului, organizațiilor, studențești, din, romania