Stiri

SPECIAL: 12 cupluri din Sighet au sărbătorit nunta de aur

vineri , 9 noi 2018, ora 13:16       de Dana Berci       Stiri

 12 cupluri din Sighetu Marmației, care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie, au fost din nou miri pentru câteva ore la evenimentul "Nunta de aur”, organizat de PNL, filiala Sighet. Aceștia au avut parte joi de câteva surprize din partea organizatorilor.


Marcarea acestui eveniment este un proiect vechi al filialei PNL Sighetu Marmației și anul acesta a fost reluat pentru a le oferi cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie prilejul să sărbătorească acest moment.

”Ne dorim ca acest eveniment să devină o tradiție și în anii următori să continuăm să sărbătorim munca, încrederea, să descoperim și să sărbătorim împreună ceea ce înseamnă 50 de ani de căsnicie. Cu siguranță dumneavoastră reprezentați un model pentru mine, pentru generațiile care urmează. Mă închin cu respect în fața dumneavoastră și mă bucur că ați dat curs invitației de a sărbători împreună 50 de ani de căsnicie, probabil mulți retrăiți în acest moment ceea ce a fost în urmă cu 50 de ani”, a spus Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

Evenimentul a debutat cu un moment religios oficiat de preotul Sorin Tomoiagă. Cele 12 cupluri prezente la nunta de aur au primit câte o diplomă aniversară, un buchet de flori, dar și cadouri.

Evenimentul s-a încheiat cu o masă festivă și un moment artistic.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM