SLABĂ RECOLTĂ: Câți candidați au trecut de selecția dosarelor pentru posturile scoase la concurs de Centrul Cultural

marti , 13 feb 2018, ora 15:14       de Dana Berci       Cultura

 Centrul Cultural Sighetu Marmației organizează luna aceasta concurs pentru ocuparea a două posturi vacante. Perioada de înscriere pentru a participa la examenele organizate pentru cele două posturi s-a încheiat și doar câte o persoană a trecut de selecția dosarelor.


Timp de 10 zile de la data publicării anunțului, persoanele interesate de posturile vacante au avut posibilitatea să își depună dosarul de înscriere.

„Am analizat actele depuse, fiecare dintre  posturile acestea au doar câte un singur candidat. Se pare că cei care au mai dorit s-au retras, nu am înțeles de ce,  unii nici nu și-au mai prezentat documentele, deși și-au depus cererea de înscriere”, a declarat Dorel Todea, manager interimar la Centrul Cultural Sighet.

Pentru funcția de șef serviciu gradul II în cadrul Bibliotecii proba scrisă a concursului va avea loc în 20 februarie, iar candidații care vor fi declarați admiși vor susține proba interviu în 22 februarie.

Pentru a participa la concurs candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, specialitatea științe socio-umane, studii în domeniul biblioteconomiei. Vechimea în specialitatea studiilor cerută este 9 ani, vechime minimă în exercitarea unei funcții de conducere 1 an sau experiență în coordonare de proiecte 3 ani precum și cunoștințe de operare PC nivel avansat.

Pentru postul de referent gradul I proba scrisă a concursului este programată în 21 februarie, iar proba interviu în 23 februarie. Pentru această funcție candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul artelor, vechime în specialitatea studiilor de minim 1 an și cunoștințe de operare PC nivel mediu.

Punctajul pentru proba scrisă este maxim 100 de puncte, iar pentru a fi declarați admiși la această probă candidații trebuie să obțină minim 70 de puncte.
tags: slaba, recolta:, cați, candidați, au, trecut, de, selecția, dosarelor, pentru, posturile, scoase, la, concurs, de, centrul, cultural