Gura lumii

Sile tună și fulgeră pe holurile Spitalului Sighet, iar cadrele medicale îi doresc un "incident minor"

miercuri , 22 aug 2012, ora 15:54       de Gura lumii slobodă       Gura lumii

Gura lumii din Spitalul, cică municipal, Sighet vorbește pe la colțuri că "boss"-ul, cum este poreclit directorul Sile, s-a întors până la urmă din concediu dar numai la data care a vrut el și nu când e chemat de "cioloflenderi".

Nervos și plin de sine, tună și fulgeră pe holuri și prin secții că el are inamovibilitate pe funcție mai ceva ca judecătorii de la CCR și nimeni nu-l schimbă și dacă mor jumate din pacienți, că nu-i vina lui că alții nu-și fac datoria.

Frica și teroare bagată în cadrele medicale i-au adus și supriza zilele trecute când a aflat de la TV că pe secții, cadrele medicale sunt bătute de bolnavi. Cu toate astea, pentru el, bătaia mâncată de cadrele medicale e un "incident minor" si nu trebuie luat probabil in seama.

Gura spitalului spună că după declarația asta, asistentele și infirmierele s-au vorbit și i-au dorit să-l prindă și pe el, într-o seară vreo doi schizofrenici și să-i arate cum te simți după un astfel de" incident minor". Sau mai bine, când vine acasă mai afumat, să-l ia nevasta la niste incidente minore de să respecte cadrele medicale de pe secțiile de psihiatrie cât o trăi și-o mai cuvânta.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM