Eveniment

SIGHET/ VIDEO: Întreaga scenă a crimei surprinsă de camerele de supraveghere video

joi , 23 mai 2013, ora 15:29       de MaraMedia       Eveniment

Întreaga scenă a crimei a fost surprinsă de camerele de supraveghere video montate de Poliţia Locală în sensul giratoriu din Cuza Vodă. Nu e prima dată când imaginile suprinse de camerele video montate în urma unui proiect aprobat de Consiliul Local  ajută la reolvarea unui caz de infracţiune, violenţă.În urma vizualizării acestor imagini se poate reconstitui întreaga scenă a oribilei fapte care a bulversat întreaga comunitatea sigheteană.

În luna septembrie a anului trecut, Primarul Ovidiu Nemeş a anunţat că intenţionează să monteze camere video în zonele cu grad ridicat de criminalitate. Proiectul a fost implementat cu succes, iar astăzi, sistemul de supraveghere video este funcţional.Sunt monitorizate intrările pricipale în oraş, zonele centrale inclusiv cu extindere spre cartierul Cuza Vodă într-o zonă cu risc, care creează deranj cetăţenilor din cartier . Terminalul acestei reţele se află la Primăria Sighet, Poliţia Locală şi Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei unde se pot vedea instantaneu imaginile monitorizate. În curând, aceste imagini vor putea fi vizualizate şi online, pe site-ul primăriei.  Proiectul de instalare a sistemului de supraveghere video a fost implementat pentru a preveni evenimentele antisociale, tâlhăriile şi alte incidente neplăcute care se pot întâmpla.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Maria
vineri , 24 mai 2013, ora 20:33
noroc cu domnul primar care a dispus amplasare de camera de supraveghere astfel criminalul a fost prins in timp util....ca politia se misca cam greu...
Oros Annamaria Yvette
joi , 23 mai 2013, ora 19:32
A fost o femeie extraordinara...nu am cuvinte sa o descriu ce fel de femeie era...Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM