SIGHET: Deputatul USR, Vlad Duruș, organizează sâmbătă audiențe, în Parcul Central

marti , 14 noi 2017, ora 17:01       de MaraMedia       Politic

Deputatul USR de Maramureș, Vlad Duruș, se va întâlni sâmbătă, cu sighetenii, în Parcul Central. Parlamentarul și-a propus să afle direct de la cetățeni, prin acțiunea ”Audiențe în stradă”, care sunt problemele cu care se confruntă și să discute cu aceștia subiecte de interes local. 


USR Maramureș, prin deputatul Vlad Duruș, a depus la Grupul Parlamentar 3 propuneri de modificări legislative, în prezent aflându-se în stadiul de avizare tehnico-legislativă în concordanță cu procedura parlamentară. Este vorba de o modificare la legea statutului aleșilor locali, la Legea 58/1998 privind activitatea bancară și câteva modificări la Codul Civil. Sighetenii care doresc să semnaleze probleme sau au obiecții la legi ori proiecte de lege se pot întâlni cu echipa USR Maramureș și implicit cu parlamentarul USR, Vlad Duruș, sâmbătă, în Parcul Central.

Vă așteptăm cu cel mai mare drag sâmbătă, să ne întâlnim în Parcul Central la evenimentul denumit de noi ”Audiențe în stradă”. Vă așteptăm acolo să ne cunoaștem mai bine decât am făcut-o până acum, să discutăm pe diferite probleme de interes local și județean, să îmi prezentați orice nemulțumire, orice obiecție sau orice probleme aveți dumneavoastră, iar eu să caut răspunsuri. Așadar, ne vedem sâmbătă, în parcul Central, la cortul inscripționat cu USR”, precizează deputatul USR  de Maramureș, Vlad Duruș. 


Audiențele vor avea loc între orele 10:00 și 14:00. Totodată, se vor purta discuții cu simpatizanții USR în vederea înființării de filiale în Maramureșul istoric. 

Vom avea un pavilion amenajat în Parcul Central din Sighetu Marmației. Acolo, împreună cu Vlad Emanuel Duruș, deputatul USR de Maramureș, vom acorda audiențe cetățenilor. Puteți veni să ne spuneți despre problemele pe care le aveți, despre dificultățile pe care le întâmpinați în relația dumneavoastră cu administrația locală sau cu administrația județeană și împreună să găsim soluții la aceste probleme ale dumneavoastră. Simpatizanții Uniunii Salvați România, cei care își doresc să se implice mai mult, cei care consideră că doar implicându-se la nivel personal mai putem schimba ceva în această țară, sunt invitați în după-masa zilei de sâmbătă, acolo unde vom discuta detaliile extinderii Uniunii Salvați România la nivel local în Maramureșul istoric, vom discuta cu cei care își doresc să creeze grupuri de inițiativă locală pentru înființarea de noi filiale ale Uniunii Salvați România”, declară președintele USR Maramureș, Dan Ivan.


Deputatul USR de Maramureș, Vlad Duruș, a depus în ultima lună un număr de 4 întrebări diferiților miniștri. Acestea vizează în principal sistemul educațional, a cerut date concrete în privința abandonului școlar și motivul pentru care întârzie și în acest an implementarea Programului ”laptele și cornul”. De asemenea, deputatul USR de Maramureș a cerut detalii despre sprijinul oferit de către Guvernul României școlilor din diaspora, iar ministrului Mediului i-a cerut lămuriri în privința accidentului ecologic petrecut în data de 17 octombrie la Bozânta. 

 

tags: sighet:, deputatul, usr, vlad, duruș, organizeaza, sambata, audiențe, in, parcul, central