Social

The player will show in this paragraph

SIGHET: Ajutoare din Olanda distribuite la Spitalul Muncipal Sighet şi la mai multe instituţii de învăţământ

miercuri , 20 feb 2013, ora 18:41       de Narcisa Maghiari       Social

Mai multe instituţii din Sighetu Marmaţiei şi-au deschis azi porţile larg pentru a întâmpina oaspeţi dragi din Olanda. Aceştia sunt prieteni mai vechi ai oraşului care vin de fiecare dată cu daruri de preţ.


Astăzi au poposit la Spitalul Municipal Sighet unde au descarcat mai multe paturi şi mobilier medical,dar şi la Liceul Tehnologic Forestier, Liceul „Regele Ferdinand”şi Liceul Tehnologic „Marmaţia” unde au adus obiecte de mobilier şcolar, aparatură şi ustensile pentru atelierele de lucru din cadrul unităţilor de învăţământ.

Arie Vlehhert, Stef Geerlings, Derk Pot şi Herman Gorritsen sunt membrii Fundaţiei WHOE.nt Aid EAST Europe, care vin de ai buni de zile în Sighet cu ajutoare pentru unităţile şcolare, dar şi pentru unitatea spitalicească. Astăzi au intrat pe poarta spitalului cu un transport de paturi şi mobilier medical.


„Aducem de fiecare dată când venim mobilier pentru elevi, pentru spital, dar şi diferite lucruri pentru persoanele defavorizate din Sighet” -Arie Vlehhert


Colaborarea cu instituţiile din Sighet durează de mai bine de zece ani de zile. Ne cunosc problemele îndeaproape şi ne întind o mână de ajutor, fiind primiţi cu braţele deschise .

Prietenii din Olanda se reîntorc acasă vineri.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine credeţi că ar trebui să vegheze la preîntâmpinarea faptelor de vandalism din oraş?
Poliţia Locală
Poliţia naţională
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM