Agenda Ta

SEMINARII GRATUITE: Viitorul începe cu 2+1 - o inițiativă Rotaract Baia Mare pentru un start bun în viața de părinte

miercuri , 6 iun 2018, ora 12:28       de MaraMedia       Agenda Ta

Rotaract Baia Mare organizează cea de-a doua ediție a evenimentului "Viitorul începe cu 2+1", proiect venit în sprijinul tinerilor și viitorilor părinți care își doresc să aibă capacitatea de la lua cele mai bune decizii pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor lor.


Evenimentul constând în seminarii gratuite care vor aborda diverse tematici se va derula pe parcursul a două sâmbete, 9, respectiv 16 iunie, începând cu ora 10:00, la Biblioteca Județeană Petre Dulfu din Baia Mare, făcând parte din programul Baia Mare – Capitala Tineretului din România 2018 – 2019.

În data de 9 iunie vor lua cuvântul un medic ginecolog, un medic pediatru și un consultant în alaptare pentru a lămuri principalele temeri cu care se confruntă familiile aflate la început de drum, în timp ce în data de 16 iunie accentul va fi pus pe dezvoltarea psihică a copiilor, fiind invitați un psiholog clinician și reprezentanți ai sistemelor educaționale la care copiii au acces în Baia Mare.

Rotaract Baia Mare vă așteaptă cu drag să aflați de la specialiștii invitați informații esențiale pentru venirea pe lume a unui copil și primii săi ani de viață. 

Toți copiii merită un start bun, dar este de datoria părinților să se asigure că acest lucru se întâmplă.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM