Social

SELECTIVĂ SAU BA? Angajații societății de salubrizare, surprinși amestecând gunoaiele

marti , 7 mar 2017, ora 17:09       de Ionița Ilieș       Social

Colectare selectivă degeaba.


Aceasta este concluzia la care ar putea ajunge băimărenii după ce angajații societății care se ocupă de salubrizare în municipiul reședință de județ au fost surprinși de localnici amestecând deșeurile în utilajul cu care se face colectarea. Filmarea a fost trimisă de o telespectatoare pe adresa redacției, iar din imagini se poate observa că femeia are dreptate.


Acest lucru a fost surprins pe strada George Coșbuc din Baia Mare. În filmuleț se vede cum angajații societății de salubrizare descarcă în utilajul lor deșeurile din toate cele trei containere tip iglu în același loc, amestecându-le. Astfel, hârtia, plasticul și metalul pe care cetățenii responsabili le-au sortat înainte de a le arunca la gunoi au fost amestecate de către angajații societății. Femeia care a trimis filmarea pe adresa redacției se întreabă:

„Dacă tot se face colectarea selectivă a deșeurilor, de ce se amestecă PET-urile, metalul și deșeurile de hârtie? Nu este prima dată când observ asta”,spune băimăreanca în mesajul său.

 

Băimărenii se întreabă dacă așa procedează societatea de salubrizare de fiecare dată, sau dacă doar unii angajați amestecă deșeurile între ele după ce oamenii le-au colectat selectiv.  Uniunea Europeană a impus României să se alinieze celorlalte țări și să colecteze deșeurile selectiv pentru a putea fi reciclate, însă se pare că mai e de lucru la acest aspect. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ce părere aveţi sentinţa în procesul lui Liviu Dragnea va fi:
achitare
condamnare cu executare
condamnare cu suspendare

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM