Comunitate

ŞEDINŢA CJ: Asociaţie constituită pentru proiectul de extindere a aducţiunii de gaze în Maramureşul istoric

luni , 16 iul 2018, ora 21:33       de MaraMedia       Comunitate

S-a constituit Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Distribuție Gaz Maramureș. Este nevoie de această asociație pentru înființarea sistemului de distribuție de gaze naturale în unitățile administrativ-teritoriale membre din Maramureșul Voievodal și dezvoltarea rețelei de transport de gaze naturale pe raza de competență a acestora. 


În cadrul ședinței de vineri a Consiliului Județean Maramureș, aleșii județeni au votat pentru aprobarea participării județului Maramureș la constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Distribuție Gaz Maramureș. S-a aprobat, totodată, actul constitutiv și statutul noii asociații, președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, fiind împuternicit să semneze toate documentele care vizează constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Distribuție Gaz Maramureș. Directorul departamentului de proiectare și cercetare de la Transgaz le-a mai oferit aleșilor județeni câteva date tehnice referitoare la corelarea lucrărilor pe care va trebui să le facă noua asociație alături de Transgaz, pentru ca, într-o perioadă cât mai scurtă, să fie rezolvată problema gazului în toate localitățile Maramureșului. 

În Maramureșul Voievodal se dorește de mulți ani un proiect care să prevadă extinderea aducțiunii de gaz, o zonă care în prezent nu beneficiază de o astfel de rețea. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM