Economic

SE AȘTEAPTĂ SUGESTII: Proiectul privind impozitele pe 2018, în dezbatere publică

joi , 12 oct 2017, ora 11:52       de Dana Berci       Economic

 Primăria Sighetu Marmației a lansat în dezbatere publică propunerea pentru impozitele și taxele pentru anul 2018. Cetățenii au ocazia ca până la mijlocul lunii noiembrie să vină cu propuneri sau sugestii în ceea ce privește aceste taxe.


Proiectul ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local al municipiului Sighetu Marmației privind stabilirea impozitelor și taxelor pentru anul viitor se găsește pe site-ul Primăriei Sighet.

„Avem afișat pe site-ul Primăriei în dezbatere publică proiectul pentru impozitele pentru anul 2018, impozite pe care executivul dorește să le păstreze la același nivel cu cele din 2017”, a precizat Tamara Vasiliu Calogherato, directorul Direcției de venituri.

Reprezentanții Direcției de venituri din cadrul Primăriei Sighet spun că sugestiile din partea cetățenilor vor fi discutate în Consiliul Local.

„Orice sugestie pe care o are un contribuabil din Sighetu Marmației o poate depune la camera 13 ca să poată fi luată în calcul și analizată până în momentul în care vom discuta aceste impozite în Consiliul Local. Până în 9 noiembrie se pot depune aceste sesizări sau opinii, dar în principiu impozitele rămân identice cu cele din 2017”, a adăugat directorul Direcției de venituri.

Eventualele propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare se pot face în scris la Direcția venituri din cadrul Primăriei Sighet.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM