Politic

SCAPĂ DE CABINETUL DĂNCILĂ? Liberalii au croit textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului

marti , 12 iun 2018, ora 14:18       de MaraMedia       Politic

 Liberalii au aprobat, de principiu, textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. El va fi practic adus la forma semifinită a Partidului Național Liberal până în această seară. În baza propunerii de text, liberalii susțin că vor discuta cu toți ceilalți parteneri pentru a susține moțiunea de cenzură.


Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că liberalii sunt deschiși la completarea și îmbunătățirea textului moțiunii, la introducerea de noi teme și motive care să stea la baza ei. De asemenea, s-a stabilit ca și calendar de principiu depunerea moțiunii de cenzură aproximativ în jurul datei de 20 iunie.

”Partidul Național Liberal a hotărât să depună o moțiune de cenzură pentru a da jos acest guvern care, din punctul nostru de vedere, este cel mai incompetent de după Revoluție încoace. Și fac un apel la parlamentarii din toate partidele politice, cu toții trebuie să fie responsabili, să fie atenți la ceea ce se întâmplă și să voteze moțiunea de cenzură pe care Partidul Național Liberal o propune. Suntem pregătiți, suntem nevoiți să fim pregătiți și să facem toate eforturile ca la această moțiune de cenzură, Guvernul PSD-ALDE să intre în istoria neagră a acestei țări”, a declarat președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan. 

”Moţiunea de cenzură este un instrument prin care vrem să punem punct acestei guvernări nocive pentru România", a mai spus liderul PNL, Ludovic Orban. Tot el a mai precizat că în şedinţa BEx s-a discutat de principiu şi despre organizarea de proteste în fiecare judeţ din România în cursul procedurii de depunere a moţiunii de cenzură. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM