Politic

SCANDAL ÎN PARTID: Secretarul general al PMP Baia Mare era să ia bătaie ... pentru iubită

luni , 2 apr 2018, ora 21:33       de MaraMedia       Politic

Dragoste cu năbădăi în Partidul Mișcarea Populară. Secretarul general al PMP Baia Mare, Dorin Cozma, s-a dus în Timișoara să își susțină iubita la conferința de alegeri a PMP Timiș, dar aproape că a luat bătaie. 


Scandal şi îmbrânceli la conferinţa de alegeri a PMP Timiş unde, în urma votului, deputatul Cornel Sămărtinean a fost ales liderul organizaţiei judeţene a partidului. Conflictul a izbucnit după ce unor membri li s-a reproşat că nu au plătit cotizaţia, deci nu ar avea drept de vot, a relatat news.ro. În acest conflict a fost implicat și secretarul de la PMP Baia Mare, Dorin Cozma, care a mers să își susțină iubita la alegeri. Aceasta era, la rândul ei, implicată în scandal. Cozma a fost scos din hotelul unde se desfășura conferința PMP Timiș și nu a mai reușit astfel să își apere iubita.  

Conducerea PMP Baia Mare susține că incidentul a fost unul regretabil. 

”Incidentul de la Partidul Mișcarea Populară Timiș este unul regretabil. Faptul că un coleg de partid a participat la alegerile respective... nu a participat în numele organizației. Iubita domnului secretar general adjunct, Dorin Cozma, este din județul Timiș. A fost în Timișoara ca să susțină unul dintre cei doi candidați. Sigur, nu a fost pe placul lui Cornel Sămărtinean, cel care a organizat alegerile, și de aici a pornit tot scandalul. Nici pe departe nu a fost un scandal creat de unul dintre colegii mei din Maramureș, este pur și simplu un teatru jucat de Cornel Sămărtinean și căuta un țap ispășitor. Și a încercat să îl găsească țap ispășitor pe Dorin Cozma”, declară președintele PMP Baia Mare, Adrian Todoran. 

Todoran mai spune că nu trebuia să se ajungă aici atâta timp cât cei implicați în scandal sunt colegi de partid. Iar pe Dorin Cozma, proaspăt ales secretar general la PMP Baia Mare, nu îl va sancționa. 

Ce măsuri să luăm că omul merge să își susțină iubita care e din Timișoara? Există filmare clară în care colegul Dorin Cozma vine în interiorul hotelului, este bruscat, imobilizat, strâns de gât. I-am sugerat lui Dorin să facă plângere împotriva celor care i-au făcut aceste lucruri. Nu este un lucru normal ce s-a întâmplat acolo, dar așa înțeleg unii să facă politică”, mai susține Todoran. 

Înainte de a avea funcție în partid, Dorin Cozma a fost consilierul personal al deputatului PMP Adrian Todoran. Iar PMP pare să fie partidul care iese în evidență mult prin cuvântul ”iubită”. Preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, a anunţat, în ianuarie 2016, într-o conferinţă de presă, că îşi caută iubită, în condiţiile în care alegerile locale se apropie şi trebuie să fie pregătit ”din toate punctele de vedere”.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM