Comunitate

SATU MARE: Un polițist şi-a lovit soţia, în curtea Serviciului de Ambulanță

luni , 14 aug 2017, ora 13:19       de http://www.satumareonline.ro       Comunitate

Imagini înfiorătoare surprinse de un sătmărean în curtea Serviciului de Ambulanță! Un individ în uniformă de polițist lovește o asistentă medicală, în încercarea de a-i smulge telefonul din mână.


Se pare că a fost vorba de o scenă de gelozie, ce a degenerat în altercație, bărbatul întrebând-o în mod repetat pe femeie: ”Al cui e numărul”?!?

În filmare se vede clar cum bărbatul o bruschează pe femeie și chiar o lovește la un moment dat peste față și numai faptul că sunt încleștați unul de celălalt atenuează căderea femeii peste un gărduleț.

De-altfel, e destul de clar că nici femeia tânără nu se lasă și chiar pornește în urmărirea bărbatului, filmarea întrerupându-se când se aleargă unul pe celălalt în jurul unei mașini.

La scurt timp după postarea imaginilor pe Facebook, în colaborare cu colegi din presa locală am aflat și identitatea membrilor cuplului implicat în acest incident. Este vorba despre un agent de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Satu Mare, Raul M., care a agresat-o pe tânăra lui soție, angajată la Serviciul de Ambulanță, Teodora M. Cei doi sunt proaspăt căsătoriți, ei celebrându-și nunta în luna iunie.

Inspectorul-șef al Inspectoratului Județean de Poliție, Sorin Daniel Stan, a dispus deschiderea urgentă a unei anchete interne și la fel a procedat și conducerea Serviciului de Ambulanță, pentru a stabili măsurile ce se impun în acest caz.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM