Economic

S-A HOTĂRÂT: Consilierii locali, împotriva creșterii tarifelor la serviciile de apă și canalizare

marti , 12 iun 2018, ora 13:08       de Dana Berci       Economic

Consiliul Local Sighet nu a aprobat proiectul de hotărâre privind creșterea tarifelor la serviciile de apă și canalizare. Și primarul Horia Scubli le-a cerut consilierilor locali să voteze împotriva creșterii acestor tarife.


La ședința de Consiliu Local din 31 mai s-a discutat și proiectul de hotărâre privind acordarea unui mandat special primarului Horia Scubli, reprezentantul Consiliului Local Sighet în adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Maramureș, să voteze strategia tarifară privind creșterea prețului/tarifului cu 10% la serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare practicate de către SC Vital precum și aplicarea acestor tarife de la data de 1 iulie 2018. Edilul local a menționat în cadrul ședinței că a discutat cu primarul din Baia Mare ca cele două orașe să nu aprobe majorarea tarifelor.

”Acest proiect de hotărâre arată așa pentru că a fost emis ca cerere. Eu personal am să vă rog să nu fiți de acord să mă mandatați pentru o creștere. Am mai avut o discuție cu domnul primar de la Baia Mare și ne-am înțeles, cel puțin Sighetul și Baia Mare, nu vom susține această creștere, iar Sighetul și Baia Mare înseamnă de fapt vreo 97% din totalul Vitalului. Cred că este normal să nu aprobăm creșterea de tarif și vă mulțumesc dacă sunteți de acord”,  a precizat primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli.

După câteva minute de discuții aleșii locali sigheteni au decis să voteze împotriva acestui proiect de hotărâre.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM