Eveniment

RUŞINOS: La furat de...flori

marti , 24 apr 2018, ora 21:51       de MaraMedia       Eveniment

Obiectele  oranamentale de pe terasele din Sighetu Marmației au devenit ținta hoților. Recent un tânăr a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un local în timp ce fura 2 ghivece cu flori. Reprezentanții localului au postat imaginile pe o rețea de socializare sperând ca făptașul să fie identificat.


Incidentul s-a petrecut în 19 aprilie în jurul orei 22:00 în cartierul Unirii. În imagini se vede cum tânărul analizează zona și, crezând că nu este văzut, ia 2 ghivece care se aflau pe una din mesele de pe terasă.

”Acest băiat a luat, sau a furat mai bine zis, două stupide flori de pe masă, nu e vorba de prejudiciu, ci de gestul ca atare că vorba aia, astăzi furi un ou mâine un bou. Cred că lucrează la una dintre fabricile din Cil, pentru că era la ora la care ieșeau muncitorii din fabrici și ghiozdanul în spate... Poate il recunoaște cineva! Distribuiți!” au postat reprezentanții localului pe un site de socializare.

Surpinzătoare sunt și reacțile internauților. Unii au luat-o ca pe o glumă, iar alții i-au luat apărarea hoțului considerând că nu a făcut nimic grav. 

 ”De ce să-i faci rău pentru 2 flori ieftine? ”a comentat un bărbat.

”Poate voia să impresioneze ceva fată cu ele”, a scris un alt internaut.

”Acum serios, azi fură ceva ieftin și pe mâine te trezești că intra peste tine în casă și îți fură ceva mai scump” se arată într-un alt comentariu. Pentru a evita astfel de incidente oamenii legii recomandă ca lucrurile de valoare să nu se lase nesupravegheate.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM