Sport

RUGBY: Trei ”zimbri” în topul primilor 10 marcatori din SuperLigă

vineri , 20 apr 2018, ora 16:10       de Dana Berci       Sport

 Confruntarea dintre CSM București și CSM Știința Baia Mare, finalista ultimelor opt ediții ale campionatului de rugby, se anunță una extrem de interesantă, dacă se ia în calcul atât miza acestei partide cât mai ales apetitul ofensiv oglindit de Topul primilor 10 marcatori din SuperLigă. Trei ”zimbri” se află în acest top.


Din cei 10 jucători existenți în top, șapte provin de la cele două formații, trei fiind componenți ai vicecampioanei României, în timp ce alți patru sunt de la CSM București. Pe prima poziție a acestei ierarhii se află mijlocașul la grămadă Tudorel Bratu cu un total de 84 de puncte, secondat fiind de uvertura ”zimbrilor” Taniela Maravunawasawasa cu 71 de puncte reușite. Locurile 4 și 5 aparțin ”tigrilor”: sud-africanului Darren Baron cu 58 de puncte respectiv mijlocașului la grămadă Valentin Calafeteanu cu 49 de puncte. 

Cu 40 de puncte reușite, închizătorul Răzvan Ailenei ocupă locul nouă, în timp ce puternicul flanker de origine fijiană Sean Morrell ocupă locul 10 cu 35 de puncte izbutite. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM