Comunitate

REZULTATE BAC 2014: Aici găseşti toate notele de la simulare Bacalaureat 2014

marti , 11 mar 2014, ora 08:35       de Gandul.info       Comunitate

Vineri, 14 martie, elevii de clasa a XI-a şi a XII-a vor afla rezultatele la probele susţinute în cadrul sesiunii de simulare BACALAUREAT 2014.


Ministerul Educaţiei a hotărât ca testările de la simulare BAC 2014 să nu fie trecute în catalog, ci să fie discutate cu fiecare elev în parte. În săptămâna 3 - 9 martie, elevii de clasa a XII-a au susţinut simularea la Limba Română, Limba maternă, Matematică sau Istorie, plus încă o probă la alegere din profilul la care studiază.  Acestea vor fi şi materiile la care vor susţine, în vară, examenul de maturitate.


Elevii de clasa a XI-a au susţinut numai probe scrise la Limba Română/Limba Maternă şi Matematică sau Istorie, dar din materia pe care au parcus-o până la momentul examenului. Subiectele pentru clasa a XI-a au fost după modelul subiectelor pe care Ministerul Educaţiei la afişat pe site-ul propriu.

REZULTATE BAC 2014. 55,4%- rata de promovare în 2013

 În 2013, după centralizarea tuturor datelor de la judeţe, rata de promovare a fost de 55,4% pentru sesiunea iunie-iulie 2013. Anul trecut, a fost prima dată când elevii au primit subiecte diferenţiate în concordanţă cu programa şcolară şi cu numărul de ore urmat de elevi. În 2014, elevii vor primi tot subiecte diferenţiate în funcţie de profil.

Detalii găsiţi pe www.gandul.info

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să o demită preşedintele Klaus Johannis pe Laura Codruţa Kovesi?
Da
Nu
Nu ştiu-Nu mă interesează

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM